marți, 15 septembrie 2009

Intr-o oarecare ordine de idei, intamplarile din ultimele zile sunt debusolante. Sa incepem cu:
colega de apartament calcata de masina pe trecerea de pietoni peste picior. De aici o noua semnificatie a expresiei "a fi luat peste picior". Cine ar fi crezut?
*
La Floreasca, la Urgenta, nu e atat de rau cum ma asteptam. Doar culoarele sunt foarte inguste si nu prea ai pe unde sa mergi cu targa. Altfel, esentialul, adica oamenii - binevoitori.
*
De oriunde am incepe, tot cu Will&Grace sfarsim. Ceea ce e surprinzator de confortabil.
*
Mama lui N., aka Crinul Imperial: "cauta acolo in internet: Misterele Bu-cu-res-ci-lor. Bucurescilor am zis. Nu pot sa cred ca nu ati citit Misterele Bucurescilor."
*
Masina explodata in fata blocului. S-a intamplat cand eram in drum spre gara. Intr-o jumatate de ora, la intoarcere, strada plina de politie, pompieri, salvare etc. A doua zi, dimineata, o vecina in lift: "Cred ca era masina lu fata aia care umbla cu mai multi cu jeepuri". Ma rog.
*
E fain sa muncesti cu oameni faini.
*
Finala de la US Open nu a fost mai frumoasa decat cea de la Wimbledon, dar a meritat. Despre asta, mai tarziu.
*
Primul episod din Anie-l-aaaaaaa a fost sinistru. Si inca un model fantastic despre cum trebuie sa fie femeile: "De ce nu s-a gandit tata la noi? Ce ne facem noi acum? Cine ma ia pe mine acum?" Plus nebunia Maiei Morgenstern la premiera, cu valul pe cap si cu guma in gura. N. zice ca nu e posibil sa te duci sa vorbesti pe covorul rosu mestecand guma. Eu cred ca e mai grav sa mananci rahat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu