miercuri, 31 martie 2010

Sweet Child o' Mine

I want a baby. This baby. Child. Whatever.

foto: thesartorialist

5 comentarii:

  1. vezi?? are doua mamici..can we have it, can we, can we? pleeeaseee...il ducem si la locul de joaca sa o atentionam despre cum trebuie dispretuiti oamenii grasi..si aia imbracati in roz, de asemenea..si ne dam si pe topogan cu ocazia asta..
    hihi, cred ca nu vom avea timp sa ne plictisim pana ni-l ia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati sticla de prosecco din mana! i repeat, drop the bottle! Un copil trebuie sa creasca cu o mama si un tata cum a vrut d-zeu. Flaming lezzies!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si n-are cine ţi-l face sau încă nu ştii de unde să îi iei pantofi de-ăia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema mea este ca deja mi l-a facut cineva, din moment ce el/ea exista, dovada ca a fost si fotografiat(a). Este in mod clar copilul meu pentru ca poarta hainele pe care le-am purtat eu tot anul trecut. Numai ca nu imi amintesc cand l-am facut. Si nu stiu cine mi-l aduce inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai pus bine problema: CAND si nu cu cine e important. Lasa-ma sa-ti reamintesc: era intr-o vineri seara, in timpul acelor ore in care tu esti mereu (bine) dispusa si orice se poate intampla...dupa cum vezi, chiar si un copil. Si sa nu ai grija, se va intorace singur anul viitor ca sa ia la purtare hainele pe care le porti tu anul asta.

    RăspundețiȘtergere